Hajde da počnemo sa Vašim projektom!


+381 64 533 88 52

Postignite izvanredne rezultate odmah sa PPC marketingom.

Napravite sledeći korak u oglašavanju na internetu i uspostavite dominaciju za ključne reči koje su vezane za Vašu branšu. Budite na vrhu pretrage Google-a i povećajte prihod koristeći jako isplative PPC strategije licitiranja!

Pobedite konkurenciju oglašavanjem na Google-u

Google Ads kao idealna marketinška strategija

Budite ispred konkurencije i osigurajte stalan rast svog poslovanja koristeći naše dokazane metode oglašavanja koristeći najčešće korišćeni pretraživač na svetu.

Ako želite da Vaše preduzeće ispuni sve svoje potencijale u današnjoj poslovnoj klimi nije dovoljno prisustvo na internetu bez odgovarajuće marketinške strategije.

Tu mi nastupamo.

Imajući u vidu potrebe različitih poslovnih industrija, razvili smo konkretne i dokazane marketinške strategije za Google-ovu platformu za oglašavanje koja je idealna za svako poslovanje.

Saznajte više

Budite gde su Vaši klijenti

Reklamiranje na društvenim mrežama

Facebook, Instagram i LinkedIn oglašavanje je izuzetno efikasan način da klijentima ponudite svoje usluge ili proizvode dok koriste svoje omiljene društvene mreže.

U kombinaciji sa Google Ads-ima pružaju Vam mogućnost da svoje preduzeće stavite u centar pažnje i stvorite višekanalno prisustvo, osiguravajući da budete prisutni gde god da se nalaze vaši klijenti.

Saznajte više

Naš proces:

01

Definisanje ciljeva

Naš proces PPC marketinga započinjemo tako što prvo utvrdimo Vaše poslovne potrebe i ciljeve koje treba ispuniti za Vaš sajt. Na osnovu toga razvijamo odgovarajući projektni plan i realni vremenski raspored.

02

Analiza

Radimo detaljnu analizu konkurencije, publike i industrije, kao i intervjuisanje odgovarajućih članova Vašeg tima kako bismo napravili PPC strategiju po Vašoj meri.

03

Razvoj strategije

Kombinujemo podatke, istraživanje i pristup usmeren na čoveka, stvarajući multikanalnu marketinšku strategiju koja će najefikasnije doći do Vaših kupaca i ispuniti Vaše poslovne ciljeve.

04

Reklama

Plan se sprovodi u delo nakon Vašeg odobrenja. Od ovog trenutka, svaki aspekt strateškog plana, od razmene poruka i optimizacije oglasa do merenja podataka se aktivira za maksimalan efekat.

05

Optimizacija

Svaka marketinška kampanja u našoj agenciji je predmet kontinualnog rada na optimizaciji iste. Neprestano težimo ka poboljšanju rezultata, oslanjajući se na inovacije i mašinsko učenje kako bismo doneli najbolje rezultate.

Rezultati naših klijenata

Sposobnost naših klijenata da postignu bolje rezultate je ključ njihovog nezadrživog rasta. Evo nekoliko primera koliko su efikasne bile naše kampanje.

Započnite Vaš projekat!