Priča

Petogodišnja uspešna saradnja

Kroz sveobuhvatno rešenje koje obuhvata veb dizajn, razvoj i strategije digitalnog marketinga, W3 Lab i EdelSviss su postigli izuzetne prekretnice, uključujući smanjenje cene po potencijalnom klijentu, visoko rangiranje u rezultatima pretraživača i povećanje ROI.

88.2%

Manji CPL

Visoko rangiranje

na Google-u

6X

Viši ROI

O klijentu i izazovima

Prilagodi se i prvaziđi

EdelSwiss Limousinen GmbH je vodeći švajcarski provajder usluga premijum limuzina, koji opslužuje korporativne i poslovne putnike. Oni posluju od 2000. godine i doživeli su značajan rast, proširujući svoje usluge širom Švajcarske i susednih zemalja.

 

EdelSviss se suočio sa izazovom maksimiziranja svog onlajn prisustva na visoko konkurentnom tržištu usluga limuzina u Švajcarskoj. Nakon velikog početnog uspeha, izbijanje pandemije predstavljalo je dodatne izazove bez presedana.

 

COVID-19 je zaustavio poslovanje, pošto su ograničenja putovanja i mere zaključavanja značajno uticali na potražnju za uslugama prevoza. EdelSviss se suočio sa naglim padom klijenata i neizvesnom budućnošću.

Cilj

Ojačavanje vodeće pozicije vrhunskog limuzina servisa

Primarni cilj je bio da se poboljša digitalno prisustvo EdelSwiss-a, privuče visokokvalitetne potencijalne klijente i učvrsti njihov položaj kao vrhunski provajder limuzina u Švajcarskoj.

 

Dodatni cilj nakon COVID-19 bio je da pokaže ljudima da je EdelSwiss kompanija koja pokazuje posvećenost bezbednosti i dobrobiti svojih klijenata i da su oni pouzdan partner u transportu u eri nakon pandemije.

Rešenje

Višestruki pristupi i strategije

Početna faza je uključivala potpuni redizajn websajta, uključujući najsavremenije principe veb dizajna i preciznu optimizaciju kako bi se pružio izuzetan korisnički interfejs i korisničko iskustvo.

 

Profesionalni fotografi su bili angažovani da snime zapanjujuće vizuelne prikaze, a vešti pisci sadržaja napravili su ubedljiv tekstualni sadržaj kako bi povećali kredibilitet i profesionalizam. Ovo je rezultiralo fantastičnim rezultatima. Međutim, pandemija je sve stala i bilo je potrebno prilagoditi se.

 

Ove okolnosti su stvorile težak pejzaž za održavanje uspeha kompanije pre pandemije i ugrozile njenu poziciju na tržištu. U ovom periodu pokazao se značaj naših SEO usluga, čime je EdelSviss držao u vrhu pretraživanja relevantnih ključnih reči i na taj način održao svoje prisustvo na tržištu.

 

Po svim pokazateljima, uspeli smo da savladamo pandemiju i izađemo jači, sa još boljim rezultatima nego ranije.

Nedavno smo odradili još neke izmene kako bi se dodatno unapredilo digitalno prisustvo EdelSwiss-a. Napravljene su dodatne odredišne stranice, fokusirajući se na isticanje njihovih posebnih usluga.

 

Istraživanje ključnih reči i analiza toplotnih mapa otkrili su oblasti za poboljšanje, koje su adresirane kroz redizajniranu dugmad za poziv na akciju, optimizovane izglede sekcija i ažurirani sadržaj. Elementi glavnog menija su preuređeni kako bi korisnici mogli lakše daga koriste, pojednostavljujući strukturu websajta.

 

Implementirani su poboljšani UX/UI (korisničko iskustvo/korisnički interfejs) elementi, kao što je traka napretka na stranici za upit i ažurirani proces rezervacije. Uvedena je funkcija chatbot-a, koja omogućava posetiocima da dobiju pomoć odmah na sajtu.

Rezultat

Uspeh

  • Saradnja između EdelSwiss-a i W3 Lab Digital Agencije je do sada dala veoma dobre rezultate, što je dovelo do značajnih poboljšanja u različitim ključnim pokazateljima.
  • Ostvarili smo značajan rast u stopama konverzije, izdvajajući EdelSwiss od konkurencije.
  • Putem strateških kampanja sa plaćenim i organskim saobraćajem, EdelSwiss je postigao konstantno vrhunsko rangiranje u rezultatima pretraživača za relevantne ključne reči.
  • Sa vodećim tržišnim udelom od 65% u plaćenom saobraćaju i istaknutim plasmanom u organskim rezultatima pretrage, EdelSwiss je učvrstio svoju poziciju kao vodeći provajder premium usluga limuzina u Švajcarskoj.
  • Sva poboljšanja su rezultirala još jednostavnijim i zanimljivijim korisničkim iskustvom, pružajući solidnu osnovu za povećanje konverzija i zadovoljstvo kupaca.

Usluge iz projekta

Veb dizajn i development
Pročitaj više
Optimizacija za pretraživače
Pročitaj više
Oglašavanje na Guglu
Pročitaj Više

Ako želite da ostavite utisak u digitalnom svetu

Kontakt

Globalni Uspeh

Globalni doseg, lokalni uticaj

Pin 1Pin 2Pin 3Pin 4Pin 5Pin 6Pin 7
Lake Art
See case study
Property Buyers Today
See case study
coreshare
See case study
Word Clock
See case study
Sinclair
See case study
Marera Properties
See case study
Exceed Ai
See case study
Gogoprint
See case study
Humanitix
See case study