Priča

Transformisanje digitalnog prisustva stomatološke ordinacije

Da bi se povećalo online prisustvo i saobraćaj na sajtu za MND Dental, bilo je neophodno postaviti zdrave SEO temelje na kojima je izgrađena cela strategija. Ali nešto je ipak nedostajalo.

  • Novi websajt – da predstavi MND Dental na najbolji mogući način, njihove vrednosti, kvalitet i pažnju na detalje (Brand Avareness)
  • Google Ads – za pomoć u dosezanju novih klijenata (za još veći saobraćaj i ciljanje određene publiku kako bi se povećao broj konverzija)

 

Zajednički napori između MND Dental-a i našeg tima dali su izvanredne rezultate, uključujući značajno povećanje saobraćaja, obezbeđivanje jače pozicije na Google-ovom SERP-u (stranica rezultata pretrage na pretraživačima) i izvanredno trostruko povećanje broja konverzija.

88.2%

Manji CPL

Visoko rangiranje

na Google-u

6X

Viši ROI

O klijentu i izazovima

Vodeća stomatološka ordinacija

Više od tri decenije, MND Dental je vodeća stomatološka ordinacija specijalizovana za estetsku stomatologiju. Sa bogatom istorijom služenja lokalnoj zajednici, njihovo ime je postalo sinonim za vrhunsku stomatološku negu i stručnost bez premca.

 

Međutim, u digitalnom svetu koji se stalno razvija, bio je imperativ ostati ispred krivulje kako bi se njihov brend ojačao i proširio njihov doseg. Otkrijte kako je ova cenjena stomatološka ordinacija krenula na transformativno onlajn putovanje kako bi predstavila svoje nasleđe i podigla svoj brend do novih visina.

Cilj

Više saobraćaja, više klijenata

MND Dental je želeo da bude prepoznat u digitalnom svetu kao najbolja stomatološka ordinacija, sa najsavremenijom opremom i profesionalnim i stručnim osobljem.

 

Klijent je angažovao našu kompaniju za SEO usluge jer su imali nizak organski saobraćaj i malo klikova i prikaza u pretrazi.

Rešenje

Bitka na svim frontovima

Da bismo rešili ove probleme, počeli smo sa člancima na blogu vođenim ključnim rečima, optimizacijom postojećeg sadržaja i primenom internog linkovanja da bismo povećali organski saobraćaj.

 

Prepoznajući ograničenja websajta sa lošim učinkom, preporučili smo i razvili novi, vizuelno zadivljujući websajt koji je u svakom aspektu bilo optimizovan za korisnike mobilnih telefona i desktop računara. Tehničke performanse websajta za obe verzije imaju ocenu preko 95 (od 100).

 

Pored toga, restrukturisali smo sadržaj na sajtu, poboljšali početnu stranicu sa osnovnim elementima kao što su dugmad za poziv na akciju, društveni dokazi, prednosti, funkcije i indikatori uspeha.

 

Stranica tretmana je reorganizovana u četiri kategorije prilagođene korisniku — opšta stomatologija, ortodoncija, estetska stomatologija i druge usluge — što omogućava laku navigaciju i filtriranje usluga.

Pošto je naš glavni cilj bio povećanje organskog saobraćaja, fokusirali smo se na kreiranje blog stranice sa odličnim dizajnom i funkcionalnošću. Počeli smo da kreiramo nove članke prilagođene SEO-u koji su vođeni ključnim rečima i blisko povezani sa uslugama klijenta.

 

Novi websajt je obljavljen 1. novembra 2022. i nije prošlo mnogo vremena da se pokaže uspešnim. Počeli smo da prikupljamo više organskog saobraćaja, a brend je postao prepoznatljiv. Što je najvažnije, klijent je imao više ponuda i poziva za naručivanje svojih usluga.

 

U februaru 2023. dodali smo Google oglašavanje kao deo usluga koje pružamo za MND Dental. Ovo je rezultiralo još većim prometom i kvalitetnijim potencijalnim klijentima.

Rezultat

Nesumljiv uspeh

  • Ukupni rezultati su bili značajni. Za manje od godinu dana povećali smo njihov ukupan promet za više od 83%, a organski za više od 70%.
  • Poboljšali smo prosečnu poziciju na Google-u za 10 mesta uz veliki broj postova na blogu i tretmana koji su se rangirali u prvih 5 u rezultatima Google pretrage.
  • Broj sesija, stranica po sesiji i prosečno trajanje sesije su takođe poboljšani.
  • MND Dental je postao brend na koji se druge prakse pozivaju na svojim stranicama.
  • Novi sajt pokazuje besprekornost i posvećenost detaljima koje nudi MND Dental, ali i neverovatnu efikasnost, funkcionalnost i UX (korisničko iskustvo).
  • Što je najvažnije, ukupan broj konverzija i kvalitet potencijalnih klijenata značajno su porasli.

Usluge iz projekta

Veb dizajn i development
Pročitaj više
Optimizacija za pretraživače
Pročitaj više
Oglašavanje na Guglu
Pročitaj Više

Ako želite da ostavite utisak u digitalnom svetu

Kontakt

Globalni Uspeh

Globalni doseg, lokalni uticaj

Pin 1Pin 2Pin 3Pin 4Pin 5Pin 6Pin 7
Lake Art
See case study
Property Buyers Today
See case study
coreshare
See case study
Word Clock
See case study
Sinclair
See case study
Marera Properties
See case study
Exceed Ai
See case study
Gogoprint
See case study
Humanitix
See case study