Hajde da počnemo sa Vašim projektom!


+381 64 460 20 42

Povećajte saobraćaj i prodaju na Vašem sajtu.

Što se tiče marketinga, ne postoji apsolutno ništa što daje bolje rezultate od SEO-a. Ako sajt Vašeg preduzeća nije na prvoj stranici za najbolje ključne reči, gubite veliki deo svog online potencijala.

Naši ciljevi u SEO-u

SEO koji se fokusira na Vaše poslovne ciljeve

Što se tiče marketinga, ne postoji apsolutno ništa što daje bolje rezultate ili utiče na ROI više od SEO-a. A mi u W3 Lab-u SEO radimo samo na način gde rezultati govore sami za sebe.

Vaš sajt radi za Vas 24/7, 365 dana u godini. Na mnogo načina to je savršen zaposleni u Vašoj firmi. Kada se SEO radi na „pravi način“, on dovodi potencijalne klijente i prodaje Vaše usluge ili proizvode svaki dan, ceo dan. Ulaganje u SEO trebalo bi da bude sledeći prirodni korak za svakoga ko želi da poboljša svoj prihod na internetu.

Naš proces:

01

Definisanje ciljeva

Proces SEO usluga započinjemo tako što prvo utvrdimo Vaše poslovne potrebe i ciljeve koje treba ispuniti za Vaš sajt. Na osnovu toga razvijamo odgovarajući projektni plan i realni vremenski raspored.

02

Analiza

Radimo detaljnu analizu konkurencije, publike i industrije, kao i intervjuisanje odgovarajućih članova Vašeg tima kako bismo napravili SEO strategiju po Vašoj meri.

03

Razvoj strategije

Kombinujemo podatke, istraživanje i pristup usmeren na čoveka, stvarajući multikanalnu marketinšku strategiju koja će najefikasnije doći do Vaših kupaca i ispuniti Vaše poslovne ciljeve.

04

Reklama

Plan se sprovodi u delo nakon Vašeg odobrenja. Od ovog trenutka, svaki aspekt strateškog plana, od razmene poruka i optimizacije oglasa do merenja podataka se aktivira za maksimalan efekat.

05

Optimizacija

Svaka marketinška kampanja u našoj agenciji je predmet kontinualnog rada na optimizaciji iste. Neprestano težimo ka poboljšanju rezultata, oslanjajući se na inovacije i mašinsko učenje kako bismo doneli najbolje rezultate.

Rezultati naših klijenata

Sposobnost naših klijenata da postignu bolje rezultate je ključ njihovog nezadrživog rasta. Evo nekoliko primera koliko su efikasne bile naše kampanje.

Započnite Vaš projekat!