Hajde da počnemo sa Vašim projektom!


+381 64 460 20 42

Prvoklasna digitalna iskustva.

Web razvoj i izrada sajtova su presudni za stvaranje uspešnih digitalnih iskustava. Naš tim za web razvoj izrađuje vrhunska, dinamična rešenja koja su prilagođena da savršeno odgovaraju Vašim poslovnim ciljevima.

Naši ciljevi u web razvoju

Web razvoj koji se fokusira na Vaše poslovne potrebe

Vaš sajt je bitna komponenta Vašeg poslovanja i marketinške strategije. To je online segment Vašeg brenda i pruža virtuelnu prezentaciju Vašeg poslovanja za sve posetioce.
Mi izrađujemo vrhunske sajtove prilagođene mobilnim uređajima, omogućavajući našim klijentima da budu prisutni na svim uređajima, uz zadržavanje potpune funkcionalnosti i estetike.

Naš proces:

01

Definisanje ciljeva

Naš proces web dizajna započinjemo tako što prvo utvrdimo Vaše poslovne potrebe i ciljeve koje treba ispuniti za Vaš sajt. Na osnovu toga razvijamo odgovarajući projektni plan i realni vremenski raspored.

02

Analiza

Radimo detaljnu analizu konkurencije, publike i industrije, kao i intervjuisanje odgovarajućih članova Vašeg tima kako bismo napravili strategiju i plan dizajna po meri.

03

UI/UX

Sledeći korak je razvoj mape sajta i wireframe-a koji nam pomažu da definišemo ključne funkcionalnosti kako bismo poboljšali kvalitet interakcije korisnika na Vašem novom sajtu.

04

Dizajn

Naš dizajnerski tim kreira prilagođeno rešenje u skladu sa najnovijim trendovima i u skladu sa Vašim marketinškim ciljevima, kako bi se poboljšao imidž brenda i podigla onlajn prezentacija istog na najviši mogući nivo.

05

Razvoj

Iz dizajna prema Vašim specifikacijama, oživljavamo Vašu digitalnu viziju u fazi razvoja i izrade sajta za Vaš projekat.

06

Kontrola kvaliteta

Uvek rezervišemo najmanje nedelju dana na kraju projekta da bismo prošli kroz proces rigoroznog testiranja, koji uključuju brzinu, sigurnost i opštu funkcionalnost sajta, sprečavajući bilo kakve potencijalne probleme.

Započnite vaš projekat!