Izrada Web-sajtova

Prvorazredna digitalna iskustva.

Izrada web sajtova je ključna za stvaranje uspešnih digitalnih iskustava. Naš razvojni tim gradi funkcionalna i dinamična rešenja koja su prilagođena vašim poslovnim ciljevima.

Mi takođe pišemo kod koji je prilagođen mobilnim uređajima u svim našim projektima, omogućavajući našim klijentima da budu prisutni na svim uređajima, a pritom zadržavajući potpunu funkcionalnost i estetiku.

Garantujemo kod bez grešaka

Kodiramo po najvišim standardima i pažljivo testiramo kako bismo osigurali proizvode vrhunskog kvaliteta. Sva naša rešenja za izradu web sajtova dolaze sa doživotnom garancijom na kod i zato smo ponosni na naš tim programera. Ako ikada naiđete na grešku u našem kodu – pozovite nas i odmah ćemo to ispraviti.

WordPress razvoj

Iako radimo sa različitim softverom, platformama i jezicima, mnogi naši klijenti imaju najviše koristi od korišćenja WordPress-a. WordPress je sistem za upravljanje sadržajem (CMS) koji korisniku daje potpunu kontrolu nad internet stranicom i njenim sadržajem. Omogućava korisniku da brzo i lako manipuliše sadržajem na web-sajtu bez učenja koda.

Prednosti WordPressa

Besplatan je i otvoreni CMS koji koriste milioni sajtova u svetu, sa poznatim korisnicima kao što su: Verizon, New York Times, Reuters, Mercedes Benz i TechCrunch. Izuzetno je fleksibilan sistem za upravljanje sadržajem koji omogućava našim klijentima da kreiraju prilagođene stranice koristeći point-and-click interfejs i dobro je podržan od strane zajednice hiljada programera. Pružamo besplatne WordPress treninge za naše klijente posle svakog sprovedenog projekta, štedeći im vreme i novac za ažuriranje i modifikovanje sadržaja.