Naše usluge

Mi nudimo rešenje,
ne samo uslugu

Web-dizajn

Pravimo interaktivne i privlačne web-sajtove koji ispunjavaju tvoje poslovne ciljeve. Ne samo da izgledaju i funkcionišu sjajno, već su i razvijeni sa marketingom na umu. A za naše klijente je to jedan od preduslova za uspeh na tržištu.

Razvoj web-sajtova

Sajtovi koje razvijamo koriste rešenja sa otvorenim kodom (open-source) koja su laka za korišćenje. Takođe, sva naša rešenja dolaze sa doživotnom garancijom na greške u kodu.

SEO

Koristimo naučno priznate prakse da bismo tvoj biznis rangirali na prvoj stranici Google-a i postavili tvoj brend pred klijente. Naše strategije rasta se fokusiraju na povećanje obrta sa različitim metodama za povećanje autoriteta i pozicije web-sajta.

PPC

PPC (pay per click) marketing ti omogućava da dobiješ trenutne rezultate kroz kanalisanje odgovarajućeg saobraćaja. Najpoznatiji vidovi PPC oglašavanja su Google Ads i Facebook Ads. Uz PPC se odmah može doći do željene ciljne publike i rezultata.

WordPress

WordPress je sistem za upravljanje sadržajem (CMS) i idealno je rešenje za većinu sajtova za mala preduzeća. WordPress značajno smanjuje troškove razvoja, održavanja i ažuriranja web stranice, što ga čini veoma isplativim rešenjem.

Lokacija je nebitna

Komuniciranje nikada nije bilo lakše, tako da nije važno gde se nalaze naši klijenti. Ponosni smo što smo u mogućnosti da radimo sa svima, bilo gde u svetu. Veliki je bonus i što konferencijski pozivi preko interneta štede novac namenjen na putovanje.

Bez obzira gde se nalazite,
tu smo za vas

Naša agencija ima sve usluge za potrebe Vašeg biznisa. Možemo razvijati projekte od prvih koraka pa sve do kraja. Izrađujemo ne samo prekrasne web stranice, već i SEO i PPC strategije Vašeg biznisa.

Projekti na kojima trenutno radimo

Vrhunski premium limousine servis u Vašingtonu koja želi da proširi svoju sferu uticaja na sve black limo servise u gradu.

Kompanija za distribuciju hrane u Frankfurtu u Nemačkoj koja želi da stvori nezaboravna onlajn iskustva za svoju rastuću mrežu potrošača.

Neprofitna organizacija fokusirana na pomoć siromašnima u ratom zahvaćenim područjima kroz korišćenje interneta i komunikacionih tehnologija.

Preduzeće za projektovanje “zelenih kuća” iz Norveške koje izlazi na globalno tržište sa svojim inovativnim premium kućama sa nultom emisijom gasova.