Hajde da počnemo sa Vašim projektom!


+381 64 460 20 42

Budite tamo gde su Vaši klijenti

Napravite sledeći korak u oglašavanju na internetu i dominaciju na tržištu koristeći marketinške kampanje koje se zasnivaju na podacima. Povećajte svest, angažovanost, prodaje i broj potencijalnih klijenata korišćenjem društvenih medija.

Budite tamo gde su Vaši klijenti.

Rešenje "ključ u ruke" za sve platforme društvenih medija

Kako povećati prodaju kod postojećih kupaca i stvoriti poverenje kod novih? Ako želite da budete tamo gde su Vaši kupci, društveni mediji su danas jedan od najefikasnijih kanala prodaje. Koristite ih pametno.

Cilj je stvoriti prisan odnos kroz obraćanje pravoj publici što će dovesti do neverovatne posvećenosti brendu. Način na koji će Vaš brend ispričati priču mora biti takav da dosegne srca vaših potencijalnih kupaca. Kada stvorite pravu sliku o svom poslu - kupci će moći da se pronađu u vašoj filozofiji.

Naš proces:

01

Definisanje ciljeva

Naš proces Social Media Marketinga započinjemo tako što prvo utvrdimo Vaše poslovne potrebe i ciljeve koje treba ispuniti za Vaš sajt. Na osnovu toga razvijamo odgovarajući projektni plan i realni vremenski raspored.

02

Analiza

Radimo detaljnu analizu konkurencije, publike i industrije, kao i intervjuisanje odgovarajućih članova Vašeg tima kako bismo napravili social media marketing strategiju po Vašoj meri.

03

Razvoj strategije

Kombinujemo podatke, istraživanje i pristup usmeren na čoveka, stvarajući multikanalnu marketinšku strategiju koja će najefikasnije doći do Vaših kupaca i ispuniti Vaše poslovne ciljeve.

04

Reklama

Plan se sprovodi u delo nakon Vašeg odobrenja. Od ovog trenutka, svaki aspekt strateškog plana, od razmene poruka i optimizacije oglasa do merenja podataka se aktivira za maksimalan efekat.

05

Optimizacija

Svaka marketinška kampanja u našoj agenciji je predmet kontinualnog rada na optimizaciji iste. Neprestano težimo ka poboljšanju rezultata, oslanjajući se na inovacije i mašinsko učenje kako bismo doneli najbolje rezultate.

Rezultati naših klijenata

Sposobnost naših klijenata da postignu bolje rezultate je ključ njihovog nezadrživog rasta. Evo nekoliko primera koliko su efikasne bile naše kampanje.

Započnite Vaš projekat!