POVEĆAJTE SAOBRAĆAJ I ZARADU NA SVOM SAJTU

SEO predstavlja primenu različitih strategija za poboljšanje rangiranja tvog sajta tokom pretrage. Ove strategije su različite i kreću se od optimizacije sadržaja na stranici do izgradnje kvalitetnih linkova. Struktura svake Web stranice i njen sadržaj samo je deo SEO slagalice, ali svejedno jako bitan deo. Mi nudimo usluge vrhunske optimizacije sa našim proverenim tehnikama. Rezultati optimizacije pretraživača su merljivi i ako se koriste, tvoj biznis može imati samo koristi od korišćenja ove usluge.

Zašto je bitno biti na prvom mestu na Guglu/u pretraživačima?

75% ukupnog saobraćaja tokom bilo koje pretrage se završava na prvoj stranici Google-a. Trećina ukupnog saobraćaja na pretraživaču se završava na prvom rezultatu prve stranice pretraživanja. Ako sajt tvog preduzeća nije na prvom mestu prve stranice za relevantne ključne reči, taj sajt gubi veliki deo svog onlajn potencijala.

Izvucite maksimum iz vaše SEO investicije.

Kada je u pitanju marketing, ništa ne daje bolje rezultate i utiče na povraćaj investicije više od SEO-a. I mi u W3 Labu radimo SEO samo na način gde rezultati govore za sebe. Naši klijenti dolaze iz celog sveta i ponosni smo što smo im pomogli da unaprede i razviju svoj biznis. Oni se svrstavaju u neke od najkonkurentnijih industrija u svetu. Ako se pitate šta možemo učiniti za vas – kontaktirajte nas i saznajte.

Povećajte izloženost za vaše poslovanje

Vaš sajt radi za vas 24/7, 365 dana u godini. SEO je umnogome savršeni radnik. Kada SEO radi “na pravi način”, on pokreće i vodi prodaju tokom celog dana. Investiranje u optimizaciju za pretraživače bi trebalo da bude sledeći prirodni korak za svakoga ko želi da poboljša svoje poslovne prihode.

SEO omogućava vašem biznisu da efikasno olakša pronalaženje vašeg sajta na internetu i da počne da zarađuje za vas. Da biste se dobro rangirali u pretraživačima i izašli na vrh liste pretraživanja, neophodno je kreirati relevantan i privlačan sadržaj koristeći dobro osmišljene strategije.

On-site SEO

On-site SEO podrazumeva manipulisanje sadržajem na vašem sajtu, za razliku od off-site SEO, gde se oslanjate na interakciju korisnika da biste povećali saobraćaj na sajtu. On-site SEO se fokusira na optimizaciju vašeg web-sajta i bloga kako bi ih učinili prikladnijim za pretraživače. Ovo pomaže da se poboljša rang sajta i, zauzvrat, više potencijalnih klijenata može da te pronađe kada pretražuju pojmove relevantne za tvoje poslovanje. Naše on-site SEO usluge su:

  1. Detaljna analiza web-sajta kako bi se identifikovali segmenti koje je možda potrebno ispraviti.
  2. Prepoznavanje najboljih on-site SEO mogućnosti i primena u skladu sa usvojenom strategijom.
  3. Prilagođavanje sadržaja kako bi bili sigurni da su sve relevantne SEO metode primenjene.
  4. Kontinuirano praćenje i dalja optimizacija prema najnovijem algoritmu pretraživača.

Off-site SEO

Za razliku od on-site SEO, off-site SEO obuhvata metode optimizacije koje se obavljaju van tvog sajta; a najvažnija od njih je tzv. backlinking.

Rangiranje tvog sajta nije definisano isključivo kvalitetom sadržaja na sajtu. 70% Vaših SEO napora bi trebalo da bude usmereno ka spolja. W3 Lab sa našim oprobanim SEO uslugama dolazi do izražaja. Ako ne iskorišćavate 100% svog SEO-a, gubite puno internet potencijala.

Ulaganje u SEO je siguran način da povećate saobraćaj na web sajtu i tako povećate svoj prihod.