Saya Group je kompanija koja u svojoj ponudi nudi kompletnu opremu za kupatila. U njihovom asortimanu se može naći veliki broj proizvoda domaćih i stranih proizvođača keramičkih pločica, kada, tuš kabina, sanitarije i ostalih proizvoda za kupatilo. Osim toga imaju i dobar izbor laminata, parketa i vrata. Trebalo je tu ponudu predstaviti na najbolji način i većem auditorijumu. Zato su angažovali nas.

  • KLIJENT:
    Saya Group
  • USLUGE:
    Izrada web sajta i internet prodavnice, SEO, Pisanje tekstualnog sadržaja
  • WEB SAJT:
    sayagroup.rs
Detaljnije o projektu

Saya Group je kompanija koja u svojoj ponudi nudi kompletnu opremu za kupatila. U njihovom asortimanu se može naći veliki broj proizvoda domaćih i stranih proizvođača keramičkih pločica, kada, tuš kabina, sanitarije i ostalih proizvoda za kupatilo. Osim toga imaju i dobar izbor laminata, parketa i vrata. Trebalo je tu ponudu predstaviti na najbolji način i što većem auditorijumu. Zato su angažovali nas.

Naš posao je podrazumevao izradu novog web sajta u formi onlajn prodavnice. Jedino tako je njihova ogromna ponuda mogla biti prikazana na jednom mestu. Kako bi maksimizirali stopu konverzije, sajt je morao raditi besprekorno. Tehnički je izvrstan sa odličnim performansama i brzinom.

Koristili smo gotov dizajn koji smo malo prilagodili da bi se uklopio sa bojama firme i poslom kojim se oni bave. Ovakav dizajn je omogućio jednostavno korišćenje sajta, svih njegovih stranica, kao i deo gde se nalazi ponuda proizvoda i mogućnost kupovine istih. Za taj deo smo kreirali i procesor plaćanja kako bi sve teklo glatko i lako.

Na kraju, udruženim snagama našeg SEO stručnjaka i content writer-a kreiran je dobar tekstualni sadržaj sa većinom relevantnih ključnih reči koje su pomogle boljem rangiranju na internet pretraživačima. Iako je posao bio obiman i zahtevan, bilo nam je drago što smo deo ovog projekta. Klijenti su bili veoma zadovoljni učinjenim što je naša najveća nagrada.

Dizajn rešenje