Foxhall Square je najbolji vašingtonski prostor u kome lekari i specijalizovane maloprodaje opslužuju zajednicu više od 50 godina.

  • KLIJENT:
    Foxhall Square
  • USLUGE:
    Izrada web sajta
  • WEB SAJT:
    foxhallsquare.com
Detaljnije o projektu

Foxhall Square je najbolji vašingtonski prostor u kome lekari i specijalizovane maloprodaje opslužuju zajednicu više od 50 godina.Foxhall Square sadrži približno 9.300 kvadratnih metara u kojima rade lekari i dom je mnogih najboljih specijalista u gradu.

Foxhall Square nam je došao sa prilično jedinstvenim problemom. Prethodni web sajt bio je napravljen od nule u PHP programskom jeziku što je otežavalo održavanje i korišćenje pa smo zato imali zadatak da drastično pojednostavimo i primenimo rešenje kako bismo olakšali upotrebu web sajta zaposlenima koji ga koriste. Takođe smo dodatno potrudili da  olakšamo upotrebu sajta i za posetioce, pojednostavljujući dizajn i korisničko iskustvo, a da na bilo koji način ne utičemo na vizuelno iskustvo.

Rešenje koje je sprovedeno dalo je Foxhall Square-u mogućnost da lako uređuje i dodaje novi sadržaj, jer smo prethodni prilagođeni PHP sistem za upravljanje sadržajem pojednostavili u WordPress sistem za upravljanje sadržajem. WordPress je bio savršen kandidat za ovaj projekat, jer korisnicima daje potpunu kontrolu nad web sajtom, bez potrebe za nekim prethodnim tehničkim iskustvom kako bi mogli aktivno da rade na novom i starom sadržaju web sajta.

Dodali smo Elementor, alatku za kreiranje sadržaja na stranicama koja je izuzetno intuitivna, tako da je Foxhall mogao da uređuje i dodaje nove stranice u roku od nekoliko minuta.

Kod je prilagođen i optimizovan za najbolje korisničko iskustvo na svim platformama i rezolucijama. Odziv web sajta na mobilnim uređajima veoma je važan jer se 75% internet saobraćaja odvija na mobilnim uređajima, a obraćanje posebne pažnje na njih se isplati.

Da rezimiramo, zadovoljstvo nam je bilo da sarađujemo sa Foxhall Square na njihovom novom web sajtu. Bilo je ujedno veoma zahtevno i korisno raditi sa njima, jer smo morali da prevaziđemo mnoge tehničke izazove da bismo njihov web sajt doveli do samog vrha što se tiče kvaliteta.

Dizajn rešenje