EdelSwiss Limousinen GmbH je vodeći limo servis u Švajcarskoj. Naša saradnja sa njima podrazumevala je kompletan redizajn već postojećeg web sajta, uključujući marketinške i SEO usluge.

  • KLIJENT:
    EdelSwiss
  • USLUGE:
    Web dizajn, Izrada web sajta, SEO, PPC
  • WEB SAJT:
    edelswiss-limousine.ch
Detaljnije o projektu

EdelSwiss Limousinen GmbH je vodeći limo servis u Švajcarskoj. Naša saradnja sa njima podrazumevala je kompletan redizajn već postojećeg web sajta, uključujući marketinške i SEO usluge.

Što se tiče dizajna, on predstavlja WordPress rešenje po meri, prilagođeno maksimalnoj stopi konverzije i napravljeno tako da zadovolji industrijske standarde i zahteve njihovih kupaca. Zbog vrlo specifične ciljne publike, sam dizajn je kombinacija konzervativnog pozicioniranja i inovativne funkcionalnosti, podržane preciznom optimizacijom, što za rezultat ima inzvaredan UI/UX (User Interface/User Eperience) dizajn.

Tim EdelSwiss-a shvatio je važnost postojanja kvalitetnog sadržaja na njihovom web sajtu, pa su angažovali tim profesionalnih fotografa koji su im napravili inzvaredan slikovni sadržaj. To nam je olakšalo izradu web sajta koji izgleda odlično. Tekstualni sadržaj napisan je od nule tako da bi mogao da doda još jedan sloj profesionalnosti i kredibiliteta web sajtu, što je suštinska karakteristika vrhunske transportne kompanije koja pruža usluge klijentima iz celog sveta.

Poslednja faza dizajna podrazumevala je upotrebu heat mapping-a (grafičkog prikaza podataka koji koriste sitem putem koga se kroz različite boje prikazuju razliciti podaci) za dalje usmeravanje ponašanja korisnika radi maksimiziranja stope konverzije. Ponosni smo što možemo da kažemo da je sav taj rad dao odlične rezultate, jer je EdelSwiss imao preko 3 puta veću stopu konverzije od većine svojih konkurenata.

Naše kampanje sa plaćenim i organskim saobraćajem dovele su do toga da je EdelSwiss trajno prisutan na vrhu stranica za pretragu za gotovo sve relevantne ključne reči, pri čemu EdelSwiss ima 45% tržišnog udela u plaćenom prometu i stalno se pojavljuje kao prvi ili drugi rezultat na Google pretrazi za limo servise.

Švajcarsko tržište limuzina je najkonkurentnije tržište na svetu i s ponosom možemo reći da trenutno EdelSwiss dominira i u plaćenom i u organskom saobraćaju zbog vrhunskog dizajna i snažnog digitalnog prisustva.

Dizajn rešenje