BRIGHT Finance Hub nije samo jedna u nizu agencija za finansijsko savetovanje. Njihova posvećenost, stručnost i vrhunska usluga čine ih ključnim partnerima za rast svake kompanije. Oni nude kompletne pakete usluga koji vam omogućavaju da kroz precizne i tačne izveštaje donosite bolje odluke.

  • KLIJENT:
    BRIGHT Finance Hub
  • USLUGE:
    Izrada web sajta, Web dizajn, Optimizacija za pretraživače (SEO)
  • WEB SAJT:
    brightfinancehub.rs
Detaljnije o projektu

BRIGHT Finance Hub nije samo jedna u nizu agencija za finansijsko savetovanje. Njihova posvećenost, stručnost i vrhunska usluga čine ih ključnim partnerima za rast svake kompanije. Oni nude kompletne pakete usluga koji vam omogućavaju da kroz precizne i tačne izveštaje donosite bolje odluke. Ti paketi su podeljeni tako da savršeno odgovaraju i malim i velikim preduzećima.

Najveći problem bio je odabrati savršen dizajn. Da bi na pravi način odražavao principe na kojima počiva njihova agencija, web sajt je trebao izgledati superiorno i premijum. Previše brojeva i priča o finansijskim stvarima ima tendenciju da bude odbojno prema široj populaciji, pa smo tu monotoniju razbili živim bojama i slikovitim prikazom.

Koliko je njihova agencija izvanredna možemo videti gledajući njihovog glavnog klijenta, Amazon Srbija. Imajući u vidu tu činjenicu, znali smo da ovaj web sajt mora da izgleda i radi na nivou vodećih svetskih finansijskih agencija. Optimizacija web sajta i sve ostale usluge koje pružamo su na najvišem mogućem nivou što idealno odražava rad ove agencije i njihovih usluga. Ovo je možda bio najveći test za nas u dosadašnjem poslovanju, ali možemo reći da smo ga položili sa najvišom ocenom.

Veliki izazov koji nam je ovaj projekat doneo nešto je što je pomoglo našoj firmi da raste, jer samo radeći sa najboljima možete postati najbolji.

Dizajn rešenje