Udruženje bratstva Milićević je dobrovoljno, nevladino i neprofitno udruženje građana porodice Milićević i njihovih predaka. Osnovano je sa ciljem očuvanja tradicije, negovanja lokalnih običaja i unapređenja i održavanja odnosa članova udruženja.

  • KLIJENT:
    Bratstvo Milićevića
  • USLUGE:
    Izrada web sajta, Web dizajn, Optimizacija za pretraživače (SEO)
  • WEB SAJT:
    bratstvomilicevica.rs
Detaljnije o projektu

Udruženje bratstva Milićević je dobrovoljno, nevladino i neprofitno udruženje građana porodice Milićević i njihovih predaka. Osnovano je sa ciljem očuvanja tradicije, negovanja lokalnih običaja i unapređenja i održavanja odnosa članova udruženja. Zatražali su našu pomoć kako bi njihovo udruživanje prikazali u najboljem svetlu.

Napravili smo WordPress web sajt od nule koji je klasičnog dizajna. Budući da je ovo udruženje neprofitna organizacija i ima za cilj da informiše svoje članove o nekim važnim aktivnostima i događajima, naglasak je morao biti na tekstualnom sadržaju. Tekst je vrlo lak za čitanje, što omogućava članovima da brzo dobiju relevantne informacije.

Pokušali smo da prenesemo duh ovog udruživanja na sam web sajt i da nekako sve učinimo tradicionalnim i umerenim. Verujemo da smo u tome uspeli. Klijenti su bili prezadovoljni i očekuju našu podršku u budućnosti.

Dizajn rešenje