Bodena ATS inženjering je jedna od retkih kompanija u regionu čija je delatnost nadogradnja kamiona. Inovativna poslovna ideja sa fantastičnim i iskusnim timom brzo im je obezbedila vodeću poziciju u ovom poslu.

  • KLIJENT:
    Bodena ATS
  • USLUGE:
    Izrada Web Sajta, SEO
  • WEB SAJT:
    bodenaats.co.rs
Detaljnije o projektu

Bodena ATS inženjering je jedna od retkih kompanija u regionu čija je delatnost nadogradnja kamiona. Inovativna poslovna ideja sa fantastičnim i iskusnim timom brzo im je obezbedila vodeću poziciju u ovom poslu. Saradnju smo otpočeli jer je i njima bila potrebna „nadogradnja“.

Pažljivo smo pristupili izradi ovog web sajta jer je bilo potrebno zadovoljiti ukuse određene grupe klijenata koji vole jasne, konkretne i jednostavne stvari. Stoga je prisutna živahna žuta boja koja ističe samo najvažnije stvari na web sajtu. Ikone su vrlo živopisne i opravdavaju izreku da „slika vredi 1000 reči“. Dugme „poziv na akciju“ dobro je pozicionirano i uokvireno, tako da su informacije o njihovim uslugama i kontaktima udaljene samo jedan klik.

Inovacije i porodični tim su neki od poslovnih modela koje bi svaka industrija trebalo da usvoji, jer je dobitna kombinacija i dobra osnova da bilo koja kompanija nastavi da napreduje. Bila nam je čast sarađivati sa ovakvom kompanijom jer su nas podsetili šta su istinske vrednosti i da treba da ih negujemo.

Dizajn rešenje