Asocijacija za promociju srpske hrane je osnovana sa jasnim ciljem da Srbiju i njenu hranu prikaže u najboljem mogućem svetlu, kako na domaćem tako i na inostranom tržištu.

  • KLIJENT:
    APSF
  • USLUGE:
    Izrada web sajta
  • WEB SAJT:
    apsf.rs
Detaljnije o projektu

Asocijacija za promociju srpske hrane je osnovana sa jasnim ciljem da Srbiju i njenu hranu prikaže u najboljem mogućem svetlu, kako na domaćem tako i na inostranom tržištu. Poseban akcenat stavljen je na kvalitet, specifičan ukus i bogatu tradiciju srpske hrane, kao i na obrazovanje i promociju domaćih proizvođača.

Kao veliki uživaoci domaće hrane, posao nam je bio olakšan, jer smo se lako mogli povezati sa njihovim vrednostima i ciljevima, pa samim tim i napraviti web sajt koji će te vrednosti preneti na najbolji način. Fokusiranje na edukaciju proizvođača, sajmove i druge aktivnosti, kao preduslov dobre promocije, iste su vrednosti i pristupi koje delimo, pa smo ih obavezno ukazali.

Cilj je bio preneti jasnu i preciznu poruku. Zato je web sajt jednostavan i lako čitljiv, ali pozadinski deo posla bio je izuzetno težak. Krajnji rezultat je web sajt sa odličnim tehničkim performansama, neverovatnom brzinom, bez ikakvih bagova i savršenog dizajna.

Njihov pristup i energija su nešto što nas je inspirisalo i dalo nam krila za naše buduće projekte, tako da smo veoma ponosni na ovu saradnju i radujemo se ponovnoj saradnji sa njima.

Dizajn rešenje