Agrimar D.O.O. je jedna od najvećih i verovatno najkompletnijih kompanija u distribuciji komponenti za prenos snage i rezervnih delova za poljoprivredna vozila i opremu u Srbiji i regionu. Od dana osnivanja, kompanija neprekidno raste. Neguju odgovoran, precizan, dinamičan i posvećen odnos sa kupcima, dobavljačima i svim poslovnim partnerima.

  • KLIJENT:
    Agrimar
  • USLUGE:
    Redizajn već postojećih sekcija
  • WEB SAJT:
    agrimar.rs
Detaljnije o projektu

Agrimar D.O.O. je jedna od najvećih i verovatno najkompletnijih kompanija u distribuciji komponenti za prenos snage i rezervnih delova za poljoprivredna vozila i opremu u Srbiji i regionu. Od dana osnivanja, kompanija neprekidno raste. Neguju odgovoran, precizan, dinamičan i posvećen odnos sa kupcima, dobavljačima i svim poslovnim partnerima. Cilj im je da budu broj 1 u svom poslu. Nije bilo sumnje u započinjanju saradnje sa takvom kompanijom.

Od samog početka su tačno znali šta žele. Ono što je trebalo da uradimo nije bilo toliko obimno koliko je bilo puno začkoljica. Bilo je potrebno redizajnirati određene sekcije već postojećih web stranica. Promene su morale da se izvrše tako da se ne ističu previše već da budu deo postojeće celine. Delovi koje smo morali da redizajniramo bili su, kako su naveli, izuzetno važni za dalji uspeh kompanije.

Imajući u vidu da je reč o kompaniji visokog kalibra i da uživa određenu reputaciju u svom poslu, ovom zadatku smo se morali maksimalno posvetiti. S ponosom možemo reći da smo uspeli. Obe strane bile su zadovoljne kako je na kraju ispao projekat. Uživali smo radeći na takvom projektu sa klijentom koji tačno zna šta želi i nadamo se budućoj saradnji.

Dizajn rešenje