Hajde da počnemo sa Vašim projektom!


+381 64 533 88 52

Izvanredni rezultati, odmah.

Naš pristup digitalnom marketingu sastoji se od marketinških rešenja rađenih po meri sa samo jednim ciljem na umu: Da omogući Vašem preduzeću da u pravo vreme pošalje pravu poruku pravim ljudima na pravoj platformi.

Naši ciljevi u digitalnom marketingu

Digitalni marketing koji se fokusira na Vaše poslovne ciljeve

Digitalni marketing je osnovna usluga koja se sastoji od nekoliko različitih metoda online marketinga, kombinovanih zajedno radi većeg efekta i sa jednim ciljem na umu - da povećate svoju zaradu.

Koristimo pristup zasnovan na podacima koristeći najnovije tehnologije, inovacije i mašinsko učenje. Ovo je srž našeg uspeha, jer nam omogućava da kreiramo efikasne strategije koje su fleksibilne na promene na tržištu.

Usluge digitalnog marketinga

Izvanredni rezultati, odmah

Pay Per Click Marketing (Facebook / Instagram i Google Ads)

Marketing po kliku uključuje nekoliko platformi na kojima oglašavači reklamiraju svoje proizvode ili usluge za koje plaćaju unapred određeni iznos novca (otuda i naziv „plati po kliku“).

To omogućava oglašivačima da odmah dobiju rezultate koristeći platforme koje najbolje odgovaraju njihovim poslovnim ciljevima, bilo da je njihovo poslovanje na Facebook-u, Instagramu ili Google-u.

Saznajte više

Kanališite više organskog saobraćaja

Optimizacija za pretraživače (SEO)

Optimizacija pretraživača (Search Engine Optimization) je vrsta marketinga koja koristi različite strategije za poboljšanje rangiranja Vašeg sajta u pretrazi. Ovo Vam omogućava veću izloženost na internetu i drastično unapređuje Vaše poslovanje.

Vaš sajt radi 24/7, 365 dana u godini. Na mnogo načina to je savršen zaposleni u Vašoj firmi. Kada se SEO radi na „pravi način“, on dovodi potencijalne klijente i prodaje Vaše usluge ili proizvode svaki dan, ceo dan.

Saznajte više

Budite primećeni na društvenim mrežama

Social Media Marketing

Marketing putem društvenih medija omogućava Vam da se približite postojećim i potencijalnim kupcima tako što ćete im biti bliži na platformama koje svakodnevno aktivno koriste.

Cilj je da razgovarate sa pravom publikom koja će stvoriti lojalnost brendu i doći do srca vaših kupaca. Naša osnovna strategija je da Vaše preduzeće bude u centru pažnje, bez obzira na vreme ili lokaciju.

Saznajte više

Naš proces

01

Definisanje ciljeva

Naš proces u digitalnom marketingu započinjemo tako što prvo utvrdimo Vaše poslovne potrebe i ciljeve koje treba ispuniti za Vaš sajt. Na osnovu toga razvijamo odgovarajući projektni plan i realni vremenski raspored.

02

Analiza

Radimo detaljnu analizu konkurencije, publike i industrije, kao i intervjuisanje odgovarajućih članova Vašeg tima kako bismo napravili strategiju za Vaše kampanje.

03

Razvoj strategije

Kombinujemo podatke, istraživanje i pristup usmeren na čoveka, stvarajući multikanalnu marketinšku strategiju koja će najefikasnije doći do Vaših kupaca i ispuniti Vaše poslovne ciljeve.

04

Reklama

Plan se sprovodi u delo nakon Vašeg odobrenja. Od ovog trenutka, svaki aspekt strateškog plana, od razmene poruka i optimizacije oglasa do merenja podataka se aktivira za maksimalan efekat.

05

Optimizacija

Svaka marketinška kampanja u našoj agenciji je predmet kontinualnog rada na optimizaciji iste. Neprestano težimo ka poboljšanju rezultata, oslanjajući se na inovacije i mašinsko učenje kako bismo doneli najbolje rezultate.

Rezultati naših klijenata

Sposobnost naših klijenata da postignu bolje rezultate je ključ njihovog nezadrživog rasta. Evo nekoliko primera koliko su efikasne bile naše kampanje.

Započnite Vaš projekat!