Priča

Diversifikacija Stomatološke Ponude

Naša digitalna agencija je napravila uspešne Meta (Facebook) kampanje koje su u kombinaciji sa izradom novih optimizovanih stranica na sajtu ostvarile sjajne rezultate u promovisanju Myobrace kursa.

 

Brojke koje potvrđuju uspeh naših kampanja:

5.3k

Više poseta sajtu

€4,233

Ostvaren profit

67.5

Povrat Uloženog (ROAS)

O klijentu i izazovima

Deljenje znanja

Već više od tri decenije, MND Dental je vodeća stomatološka ordinacija specijalizovana za estetsku stomatologiju. Njihov cilj je podizanje svesti o važnosti ortodoncije za decu. Kao pioniri na tržištu u primeni posebnog Myobrace tretmana, želeli su da njihove kolege budu u mogućnosti da ponude isto svojim pacijentima.

 

Myobrace tretman se pokazao kao najbolji način lečenja za ispravljanje zuba kod dece, problema sa disanjem i loših oralnih navika. MND Dental je želeo da podeli svoje iskustvo i ekspertizu sa drugima putem edukativnog kursa o Myobrace-u. Učesnici kursa bi na kraju dobili Myobrace sertifikat koji bi im omogućio da pruže ovaj tretman u svojim ordinacijama.

Cilj

Doći do što više kolega stomatologa

Klijent nam se obratio s zahtevom da kreiramo kampanju na Facebook-u koja bi povećala prisustvo na njihovom predstojećem kursu iz stomatologije. Kurs se bavio inovativnom tehnologijom za ispravljanje zuba (posebno kod dece) nazvanom Myobrace.

 

Saradnjom sa W3 Lab-om, MND Dental je želeo da dopre do što većeg broja vlasnika stomatoloških ordinacija i ortodonata specijalista.

Rešenje

Ciljanje tačno u metu

Započeli smo ceo projekat tako što smo dizajnirali i razvili stranicu koja je imala poseban akcenat na prodaji kursa.

 

Ova stranica je bila ključna komponenta uspeha kampanje. Na njoj je bila prikazana fotografija koja predstavlja Miobrace tehnologiju, kao i detaljne informacije o kursu, njegovim ciljevima i prednostima pohađanja istog.

 

Pored toga uključili smo svedočenja učesnika, od kojih su svi bili lekari i stomatolozi. Oni su podelili svoja pozitivna iskustva i vrednost koju su stekli na kursu.

 

Na ovoj stranici su takođe predstavljene ključne prednosti kursa, naglašavajući kako bi mogao da unapredi veštine i znanje polaznika u korišćenju Miobrace tehnologije. Takođe smo jasno prikazali opcije plaćanja, obezbeđujući transparentnost i omogućavajući nesmetan proces upisa.

 

Da bi kampanja bila uspešna, bilo je potrebno dovesti ljude na tu stranicu. I to smo uradili preko Facebook oglasa.

Naš tim je razvio strategiju ciljanih Facebook oglasa kako bi došli do stomatologa zainteresovanih za nastavak obrazovanja.

 

Takođe smo koristili Facebook-ove napredne funkcije ciljanja kako bismo osigurali da se oglasi prikazuju pravim ljudima, na osnovu faktora kao što su naziv posla, interesovanja i geografska lokacija.

Mnogo izazova je bilo pred nama, rok od 4 dana i objašnjenje kompleksne Miobrace tehnologije tržištu koje ranije nije imalo priliku da se sa njom suoči.

Zahvaljujući napornom radu i velikoj stručnosti naših PPC stručnjaka, uspeli smo da posao obavimo tačno i na vreme.

Krajnji rezultat

Osmeh na licu klijenta

  • Facebook reklamna kampanja i dobro dizajnirana stranica pomogli su nam da za MND Dental postignemo rezultate vredne pomena.
  • Sa preko 1300 stomatoloških profesionalaca do kojih smo došli našim oglasima, maksimizirali smo doseg do ciljne publike.
  • Za kurs se prijavilo 90 novih polaznika, efektivno rasprodajući dostupna mesta u roku od 4 dana.
  • Ukupan saobraćaj na vebsajtu je povećan za 25%, što ukazuje na uspešnu integraciju Facebook oglasa i stranice namenjene kursu.
  • Na kraju, postigli smo izvanredan povraćaj ulaganja (ROI) od 9,6x, pokazujući efikasnost kampanje u povećanju posećenosti i prihoda.

Usluge iz projekta

Web development
Pročitaj Više
Web dizajn
Pročitaj Više

Ako želite da ostavite utisak u digitalnom svetu

Kontakt

Globalni Uspeh

Globalni doseg, lokalni uticaj

Pin 1Pin 2Pin 3Pin 4Pin 5Pin 6Pin 7
Lake Art
See case study
Property Buyers Today
See case study
coreshare
See case study
Word Clock
See case study
Sinclair
See case study
Marera Properties
See case study
Exceed Ai
See case study
Gogoprint
See case study
Humanitix
See case study