Priča

Redizajn Inspira Grupe koji prati poslednje standarde

Naš web dizajn i development tim se susreo sa izazovnim projektom reprendiranja i pokretanja nove internet prezentacije naveliko poznate Inspira Grupe. Ceo projekat je trajao 60 dana.

 

Ovaj projekat je bio drugačiji po tome što je obuhvatao:

Brzo

Rebrendiranje

Jedinstvena

Rešenja u dizajnu

Rok od

58 dana

O klijentu i izazovima

Podrška društvenoj zajednici

Inspira grupa, prevashodno poznata kao Infostud, je pružalac digitalnih usluga osnovan 2000. U svoju bogatu ponudu ubraja digitalne usluge, pružanje informacija i alate koji pomažu ljudima da donesu najbitnije odluke u životu. Uz to se zalažu za jačanje društvene zajednice u Subotici i širom cele Srbije.

 

2022. godine su odlučili da se rebrendiraju i izađu na tržište kao Inspira Grupa, koja će se okrenuti podršci manjim gradovima u Srbiji s fokusom na brigu o životnoj sredini i pozitivnim promenama u društvu. 

Naš posao je bio rebrendiranje koje će im omogućiti uspeh u tome.

Cilj

Kompletno rebrendiranje u manje od 60 dana

Cilj ovog projekta je bio uspešan rebrending Inspira grupe, istaknutog poslovnog giganta u Srbiji.

 

U veoma kratkom roku, od samo 58 dana uspeli smo da sprovedemo u delo njihovu sveobuhvatnu strategiju rebrendiranja, koja je obuhvatala izradu novog logotipa, šeme boja, uz vođenje računa da se prepoznatljivost brenda na tržištu sačuva.

Rešenje

Jedinstveni web dizajn napravljen “od nule”

Naš web dizajn tim je kreirao jedinstvenu web prezentaciju koja je dizajnirana u potpunosti. Sve ovo je ispratio naš development tim koji je izradio inovativne animacije na sajtu.

 

Ovaj pristup je omogućio da Inspira grupa bude vizualno izazovna, a tehnološki napredna, odnosno da sve bude baš onako kakvi su bili ciljevi klijenta.

 

Komunikacija između našeg i tima iz Inspira Grupe je bila na neverovatnom nivou, gde se za svaki izazov pronašlo adekvatno i brzo rešenje.

 

Ono što je obeležilo ovaj projekat je veliki broj iteracija u kojem smo dobijali povratne informacije klijenta, te u veoma kratkom roku vršili adaptacije, sve dok se nije stiglo do krajnjeg rešenja.

 

Naš dizajner je zajedno sa Inspirinim timom napravio sav video sadržaja koji se može videti na sajtu, koji je u potpunom skladu sa prezentacijom brenda.

Web development proces je imao svoj standardno definisan tok:

 

Predlozi dizajn: Naš tim je davao predloge koncepata u dizajnu.
Povratne informacije od strane klijenta: Konstruktivni predlozi su pristizali iz tima Inspira Grupe.
Sama izrada – development: Naši programeri su započeli fazu developmenta na osnovu dogovorenog dizajna.
Povratne informacije od strane klijenta: Naizmenični komentari i sugestije tokom develompent faze, kako bi klijentove želje bile zadovoljene.

Krajnji rezultat

Uspešno rebrendiranje

  • Rezultat naše saradnje se može ogledati u novom sajtu Inspira Grupe koji je inovativan i futuristički, i u potpunosti jedinstven.
  • Ovaj dizajn je zadržao reputaciju poznate korporacije uz pomoć prepoznatljivih boja, ali se može reći da je rebranding u potpunosti izvršen, što je bio primarni cilj Inspira Grupe.
  • Sada online prisustvo Inspira Grupe služi kao vizualni dokaz njihove evolucije i nepokolebljive posvećenosti da ostanu na čelu svoje industrije, te prihvataju promene i budućnost.
  • Sve u svemu, stručnost V3 Lab-a u veb razvoju i dizajnu, u kombinaciji sa Inspirinom posvećenošću pružanju brzih povratnih informacija, rezultirala je uspešnim projektom koji je značajno poboljšao onlajn prisustvo i rast poslovanja.

Usluge iz projekta

Web development
Pročitaj Više
Web dizajn
Pročitaj Više

Ako želite da ostavite utisak u digitalnom svetu

Kontakt

Globalni Uspeh

Globalni doseg, lokalni uticaj

Pin 1Pin 2Pin 3Pin 4Pin 5Pin 6Pin 7
Lake Art
See case study
Property Buyers Today
See case study
coreshare
See case study
Word Clock
See case study
Sinclair
See case study
Marera Properties
See case study
Exceed Ai
See case study
Gogoprint
See case study
Humanitix
See case study